WerkplaatsT: 072 564 5933
VerkoopT: 072 303 0050
  • Werkplaats Auto Centrale Alkmaar
  • Auto Centrale Alkmaar - Berenkoog 3
  • Showroom Auto Centrale Alkmaar
  • Auto Centrale Alkmaar - Berenkoog 3

Samen in beweging

Een belofte die we graag nakomen. U en uw auto in beweging houden. Hiervoor is Auto Centrale Alkmaar constant in beweging. Ons enthousiaste en betrokken team wordt jaarlijks getraind in de nieuwste ontwikkelingen op autogebied en kan hierdoor iedere merk en model vakkundig onderhouden. Daarnaast beschikt onze moderne werkplaats over de nieuwste technologie, waarmee storingen razendsnel kunnen worden vastgesteld én verholpen, zodat u en uw auto in beweging blijven. Want dat uw auto het doet, daar gaat het uiteindelijk om.


Auto Centrale Alkmaar gaat daarvoor altijd een stap verder. Bijvoorbeeld bij de controle van de verplichte onderdelen bij een APK keuring. Tijdens deze controle beoordelen wij gelijktijdig de algehele conditie van de auto. En als we punten aantreffen die verbeterd kunnen worden en die ervoor zorgen dat uw auto langer én veiliger in beweging blijft, dan krijgt u hiervoor een gratis onderhoudsadvies.


Ons gratis vervangend vervoer houdt u in beweging
Als uw auto in onze werkplaats is biedt Auto Centrale Alkmaar u gratis gebruik van onze leenfiets. Vanzelfsprekend kunnen we tegen scherpe tarieven ook vervangend vervoer voor u regelen. U weet dan zeker dat u ook dan in beweging kunt blijven. We verzoeken u wel dit voorafgaand aan uw afspraak even aan te geven, dan kunnen we dit tijdig voor u regelen. Want dat u onverhoopt stil komt te staan willen we niet.


Occassions in beweging
Dezelfde visie heeft Auto Centrale Alkmaar met haar occassions, samen in beweging. Al onze occassions zijn veelal dealer onderhouden of met een completen historie. Vanzelfsprekend leveren we een occassion alleen af met een complete onderhoudsbeurt en een nieuwe APK. Natuurlijk volgens de BOVAG normen. U weet dan zeker dat u in beweging blijft.


Persoonlijke service
Wellicht is uw auto binnenkort weer toe aan een jaarlijkse APK of wilt u gebruik maken van onze Lente-klaar actie. We heten u van harte welkom en bieden u vrijblijvend een deskundig advies. Maak daarom nu een afspraak en ervaar zelf dat we altijd samen in beweging zijn.

AutoCrew
Auto Centrale Alkmaar is sinds kort aangesloten bij het Bosch werkplaatsconcept AutoCrew. Het AutoCrew concept zorgt er voor dat onze werkplaats en onze monteurs kunnen beschikken over de nieuwste technieken en informatie zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden. Ga voor meer informatie naar onze AutoCrew website www.alkmaarapk.nl